Testledare

Joakim Åleheim

Jag heter Joakim Åleheim och är testledare på Regionlabbet. Jag har tävlat och tränat på elitnivå i drygt 25år och har 15 SM medaljer i bagaget och tidrekordet på Vätternrundan 6 h 33 min. Med mina erfarenheter kan jag hjälpa dig som vill utvecklas som cyklist. Allt ifrån analys av tester, träningsupplägg till detaljer kring utrustning, taktik och “pannben”.

Jenni Sundin

Hej,
mitt namn är Jenni Sundin och jag är testledare på Regionlabbet. Fysiska tester har jag med mig sedan länge som idrottare och yrkesverksam soldat, där testerna gett ett kvitto på hur träningen går och om jag är redo för de fysiska utmaningar som jag ställts framför.

För att få en djupare förståelse för vad som sker i kroppen vid fysisk aktivitet och hur denna kan testas studerade jag programmet fysisk aktivitet, hälsa och friluftsliv på Linnéuniversitetet i tre år där jag erhöll en kandidatexamen i idrottsvetenskap. Under tiden tillbringade jag mycket tid i gymmet där största intresset var tyngdlyftning och som jag senare utbildade mig vidare i. Mitt intresse resulterade i en djupare utbildning genom Svenska Tyngdlyftningsförbundet och även Eleiko Education.

Jag tycker utmaningar är spännande och jag intresserar mig för hur många olika sätt det finns att anta sig dessa utmaningar. Det är så otroligt roligt när man inser att man vågat och tagit chansen!

Malin Fredriksson

Jag är en 39 år glad löpare som heter Malin Fredriksson och jag är testledare på Regionlabbet. Min passion när det kommer till träning är traillöpning som gör att jag tillbringar de allra flesta löptimmar i skogen och med de härliga stigar som finns i mitt närområde. Jag jobbar också som egenföretagare inom träning och hälsa, där jag som Personlig tränare och löpcoach både jobbar med både styrketräning och löpning.
Mina utbildningar är Lic. Eleiko personal trainer, Löpcoach genom urban Tribes i stockholm och Grundtränare genom STAC i Ronneby. Jag är också utbildad undersköterska.
Mer med i bagaget har jag ett antal ungdomstränarutbildningar då jag tränar mycket barn och ungdomar.
Jag har också en utbildning i idrottsmassage för att få mer kunskap om musklernas funktion och skadeförebyggande arbete. Båda dessa utbildningar är genom smålandsidrotten.
Kontakta Regionlabbet så får du veta mer om hur jag kan hjälpa dig att få bästa möjliga förutsättningar i din träning.

Pontus Bengtsson

Mitt namn är Pontus Bengtsson och jag är en av testledarna på Regionlabbet.
Jag är utbildad Fysioterapeut och jobbar även som Medicinsk Tränare på Functional Unit i Kalmar. Mitt stora intresse är styrketräning och jag brinner för att hjälpa människor ta sig till sina mål oavsett vilka förutsättningar man har.